Voor de aanleg van uw beplanting zonder zorgen

Het aanleggen van uw beplanting

Het aanleggen van de juiste beplanting zorgt ervoor dat uw tuin een verlengstuk wordt van uw woning. Hierbij is het maken van een goed beplantingsplan van groot belang. En plant die veel zonlicht nodig heeft planten op een schaduwrijke plaats zorgt ervoor dat de plant niet optimaal zal groeien, en uw tuin zal dan nooit volledig tot zijn recht komen. Om deze reden gaan we eerst met u in overleg om door middel van een beplantingsplan te bepalen welke planten op welke plek in uw tuin gaan komen.

Uw beplanting professioneel aangelegd

Nadat het beplantingsplan is gemaakt gaan we voor u aan het werk. Hierbij zorgen we er allereerst voor dat de juiste ondergrond aanwezig is voor de gewenste planten. Vervolgens zullen we ervoor zorgen dat de juiste voedingsstoffen in de ondergrond gemengd worden zodat vervolgens de beplanting aangelegd kan worden. Wanneer de beplanting is aangelegd zullen we samen met u de benodigde verzorging van de planten doornemen.

De juiste verzorging voor al uw planten

Wanneer u het onderhoud aan bijvoorbeeld exotische planten niet zelf wilt verrichten kunnen we natuurlijk ook samen met u een onderhoudsplan opstellen waarbij we met regelmaat langskomen om uw planten te verzorgen. Bij het onderhoudsplan zorgen we niet alleen voor de juiste bewatering van de planten en bomen, maar ook de juiste soort en hoeveelheid bemesting en voedingsstoffen worden verzorgd voor uw beplanting.

Start typing and press Enter to search