Hoveniersbedrijf Sander Bosch voor een

professionele beplanting van uw tuin.

De beplanting afgestemd op uw tuinwensen

De beplanting van uw tuin is een van de meest in het oog springende onderdelen van uw tuin. Zoals veel mensen zeggen ‘een tuin zonder planten is geen tuin’. Maar waar moet u rekening mee houden bij de beplanting van uw tuin? De beplanting van uw tuin moet bij uw tuin passen. Het is van belang om van te voren te bepalen wat voor soort tuin u wilt. Wilt u een exotische tuin, een dorpstuin of een landelijke tuin? Bij een exotische tuin past een andere beplanting dan bij een dorpstuin.

Samen maken we de juiste keuze voor de beplanting

Er zijn verschillende factoren van belang bij de keuze van de beplanting voor uw tuin. De volgende factoren spelen een rol bij de beplanting van uw tuin:

•   Drainage: Er zijn veel planten die niet van natte voeten houden. Goede drainage is hierbij van belang.

•   De ligging van de tuin: Wanneer en waar is er zon in uw tuin? Ligt uw tuin op het oosten, westen, zuiden of het noorden?

•   De seizoenen: Welke beplanting doet het goed in welk seizoen?

•   Onderhoud: Wilt u een relatief onderhoudsvrije tuin of werkt u graag in de tuin?

Ruim assortiment beplanting

Ons assortiment bestaat uit de meest veelvoorkomende bomen, siergrassen en (vaste) planten. Tevens kunnen wij verschillende soorten exclusieve planten en boomsoorten leveren. Om een beter idee te krijgen van de mogelijkheden is het behulpzaam om een plattegrond te (laten) maken. Hierop kunt u intekenen wat de wensen en bedoelingen zijn. Wij komen graag langs om u hierbij te assisteren en in het vervolg hiervan een beplantingsplan op te stellen.

Start typing and press Enter to search