Al het onderhoud voor uw gazon

Het onderhouden van uw gazon

Het onderhouden van uw gazon gaat verder dan alleen het regelmatig maaien van het gras. Het gezond houden van gras bestaat onder ander uit het bieden van de juiste voeding. Het verwijderen en bestrijden van onkruid en het tegengaan van eventuele grasziekten.

Onderhoudswerkzaamheden voor uw grasmat

Naast het regelmatig bewateren en maaien van uw gras kan Hoveniersbedrijf Sander Bosch u helpen met het verticuteren van uw gras waarbij we al het dode materiaal uit uw gazon zullen verwijderen. Dit bevordert de groei van de gezonde stukken gras waardoor uw grasmat groen en gezond zal blijven.

Verder kunnen wij helpen met het bemesten tijdens de groeiperiode en het winterklaar maken van uw gazon zodat u ook in het voorjaar direct kunt blijven genieten van een gezonde grasmat.

Onderhoud op maat

Samen met u kijken we naar de benodigde onderhoudswerkzaamheden die gedaan moeten worden aan uw gazon. We maken vervolgens een offerte op maat voor u op, en spreken deze uitgebreid met u door. Natuurlijk is het ook mogelijk om een preventief onderhoudsprogramma op te zetten voor uw  gazon, of het onderhoud van uw gazon mee te nemen in een compleet onderhoudsprogramma voor uw volledige tuin.

Start typing and press Enter to search