Uw tuin weer klaar voor het voorjaar

Uw tuin klaar voor het voorjaar

Naast het onderhoud aan de afzonderlijke onderdelen van uw tuin kunnen wij er ook voor zorgen dat we op een aantal vaste momenten is het jaar seizoensgebonden onderhoudswerkzaamheden verrichten voor alle onderdelen van uw tuin. Hiermee bent u verzekerd van een mooie tuin gedurende het volledige jaar met een paar vastgestelde onderhoudsmomenten.

Voorjaarsonderhoud voor uw tuin

Het voorjaarsonderhoud voor uw tuin bestaat uit het nalopen van alle planten, waarbij de planten eventueel gesnoeid worden waar nodig. Uw terrassen en sierbestrating wordt gereinigd en waar nodig voorzien van onkruidbestrijdingsmiddelen. Vervolgens zullen we de aarde in de tuin losmaken waardoor deze meer zuurstof opneemt en de planten beter zullen bloeien. Natuurlijk lopen we ook de eventueel aanwezige tuinafscheidingen zoals schuttingen bij langs en controleren we deze op schade, aanslag en losse onderdelen.

Onderhoud op maat

Samen met u kijken we naar de benodigde onderhoudswerkzaamheden die gedaan moeten worden aan uw tuin. We maken vervolgens een offerte op maat voor u op, en spreken deze uitgebreid met u door. Of het nu gaat om eenmalig onderhoud of als onderdeel van een jaarlijks terugkerend onderhoudsplan, wij maken uw tuin weer volledig gereed voor de lente.

Start typing and press Enter to search