Al het onderhoud voor uw hagen

Het onderhouden van uw haag

Bij het goed onderhouden van een haag neemt het regelmatig snoeien een belangrijke plaats in. Dit is echter niet het enige dat er aan onderhoud moet plaatsvinden om uw haag gezond en groen te houden. Tijdens de groeiperiode van de haag is het belangrijk om te zorgen voor de juiste voedingsbodem door middel van het geven van de juiste bemesting. Verder wordt bij het onderhoud van uw haag gekeken naar eventuele ziektes en worden de ongezonde takken of planten verwijderd. Vooral in de eerste paar jaar nadat de jonge haag geplant is speelt het onderhouden en bewateren een grote rol omdat jonge bomen vaak vatbaar zijn voor droogte door de kortere wortels.

Het juiste onderhoudsmoment voor uw haag

Het ideale moment voor het onderhoud aan uw haag is sterk afhankelijk van het type struik of boom dat gebruikt is in de haag. De ene struik of boom heeft extra verzorging nodig in het voorseizoen, waar een andere boomsoort juist weer extra aandacht vergt in het naseizoen. Door onze jarenlange ervaring met onderoud aan verschillende soorten hagen weten wij precies welk moment voor uw haag het beste is.

Onderhoud op maat

Samen met u kijken we naar de benodigde onderhoudswerkzaamheden die gedaan moeten worden aan uw haag. We maken vervolgens een offerte op maat voor u op, en spreken deze uitgebreid met u door. Natuurlijk is het ook mogelijk om een preventief onderhoudsprogramma op te zetten voor uw  hagen of het onderhoud van uw hagen mee te nemen in een compleet onderhoudsprogramma voor uw volledige tuin.

Start typing and press Enter to search