Uw tuin weer

klaar voor de winter.

Uw tuin klaar voor de herfst en winter

Naast het onderhoud aan de afzonderlijke onderdelen van uw tuin kunnen wij er ook voor zorgen dat we op een aantal vaste momenten is het jaar seizoensgebonden onderhoudswerkzaamheden verrichten voor alle onderdelen van uw tuin. Hiermee bent u verzekerd van een mooie tuin gedurende het volledige jaar met een paar vastgestelde onderhoudsmomenten.

Najaarsonderhoud voor uw tuin

Het najaarsonderhoud voor uw tuin omvat een gevarieerd aantal werkzaamheden. Allereerst zorgen we voor een grondige snoeibeurt van al uw vaste planten, bomen en hagen. Vervolgens bemesten we de tuin. Eventueel aanwezige gazons krijgen een laatste maaironde en worden van meststof voorzien. Eenjarige planten kunnen vervangen worden door najaarsbloeiers of bollen. Vervolgens worden de terassen en eventueel aanwezige vijvers gereinigd en op verzoek kan de tuin klaargemaakt worden om als overweinterplek voor vogels te dienen.

.

Onderhoud op maat

Samen met u kijken we naar de benodigde onderhoudswerkzaamheden die gedaan moeten worden aan uw tuin. We maken vervolgens een offerte op maat voor u op, en spreken deze uitgebreid met u door. Of het nu gaat om eenmalig onderhoud of als onderdeel van een jaarlijks terugkerend onderhoudsplan, wij maken uw tuin weer volledig gereed voor de herfst en winter.

Start typing and press Enter to search