Tuinontwerp

Waar buiten van binnen zit.

Uw wensen vertaald naar papier

Bij het ontwerpen van uw droomtuin wordt door onze experts rekening gehouden met een aantal factoren. Niet alleen de uitstraling van uw woning en uw persoonlijke wensen zijn hierbij belangrijk, maar ook de ligging van uw tuin, het aantal zonuren, drainage en de grondsoort kunnen van belang zijn bij het ontwerpen van een tuin. Wanneer we samen met u uw droomtuin op papier zetten heeft u direct een duidelijk beeld van hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Tevens kan tijdens de ontwerpfase zeer gemakkelijk gespeeld worden met de plaatsing van de verschillende elementen. U kunt dus een aantal verschillende opties uitproberen om tot

Het tuinontwerp van uw dromen

De basis van iedere goed aangelegde tuin is een duidelijk en goed doordacht tuinontwerp. Hierdoor worden de ideeën die zich nu alleen nog in uw hoofd bevinden duidelijk op papier gezet zodat u een beter beeld krijgt van hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Stap voor stap naar een pracht tuin

Op basis van de bovengenoemde wordt een eerste ontwerpschets gemaakt. Na uw goedkeuring maken wij een uitgewerkte schets, waarbij aangeven wordt welke materialen worden toegepast, wat de kleurstelling zal zijn en welke beplanting zal worden gebruikt. Uitgangspunt bij het ontwerp is dat de tuin in harmonie is met de omgeving en niet alleen mooi is bij de oplevering, maar zoveel kwaliteit in zich bergt dat u er elk seizoen van kunt genieten. Groei en bloei hebben daarom nadrukkelijk onze aandacht. Uiteraard is het mogelijk om in de ontwerpfase aspecten van het ontwerp aan te passen of weg te laten. Het is immers uw tuin.

De kosten van uw tuinontwerp

Wanneer de uiteindelijke schets gereed is zullen wij deze aan u presenteren. Tevens zullen we hierbij aan de hand van een meegeleverde offerte de kosten voor het aanleggen van de tuin inzichtelijk maken. Op basis van deze offerte kunt u eventuele aanpassingen doen in de te gebruiken materialen of kunt u bijvoorbeeld besluiten om de tuin gefaseerd aan te laten leggen om de kosten te spreiden. Op deze manier wordt een droomtuin voor ieder budget bereikbaar.

Start typing and press Enter to search