Wij leggen het terras van uw dromen aan

Het aanleggen van uw terras

Het terras in uw tuin is waarschijnlijk de plek waar u de meeste tijd zult spenderen. Het is dan ook belangrijk om uw terras op een degelijke manier aan te leggen met goede materialen die ook nog eens perfect passen bij het type tuin dat u heeft. Voor elk soort tuin zijn er eindeloze mogelijkheden wanneer het aankomt op het soort terras dat u wilt hebben.

De juiste bestrating voor uw terras

Uw terras kunt u laten aanleggen met vele soorten betegeling of zelfs losse bestrating. U kunt kiezen voor tegels van natuursteen, betontegels of keramische tegels. Daarnaast kunt u uw terras natuurlijke ook laten aanleggen met houten materialen of zelfs losse materialen als kiezels of houtvezels. Welk materiaal u kiest is uiteindelijk afhankelijk van uw persoonlijke smaak, het gebruik en de inrichting van uw tuin. Maast het soort bestrating is het ook belangrijk om te kijken naar de verschillende kleuren van de materialen voor uw terras.

De werkzaamheden voor het aanleggen van het terras

Wanneer de vorm en plaatsing van het terras bepaald zijn kan begonnen worden met het egaliseren van de ondergrond. Wanneer de ondergrond vlak is kunnen de tegels of andere bestrating geplaatst worden. Vervolgens worden de borders van het terras aangelegd en de beplanting aan de randen van het terras.

Als laatste worden de voegen tussen de terrastegels gevuld en de tegels een laatste keer gereinigd zodat uw terras klaar is voor gebruik.

Het onderhoud van uw terras

Naast het aanleggen van het juiste terras is het net zo belangrijk om te denken aan het onderhoud van uw terras. Wanneer het terras is aangelegd is het belangrijk om te tegels schoon te houden en de groei van onkruid tegen te gaan. Ook bij het onderhoud van uw terras kunnen we u bijstaan. We kunnen met een op maat gemaakt onderhoudsplan uw terras elk jaar helemaal klaarmaken voor de zomermaanden.

Start typing and press Enter to search