Boomverzorging

om de trots van uw tuin topfit te houden.

Boomverzorging om de trots van uw tuin topfit te houden

Binnen het hoveniersvak is boomverzorging een specialisatie waar veel hoveniers zich niet aan wagen. Bomen vragen vaak een hoge mate van onderhoud om zowel de grootte en vorm van de boom in toom te houden. Daarnaast is het bij bomen extra belangrijk om zieke of dode takken tijdig te snoeien. Gebeurt dit niet dan kan dat het einde van de complete boom betekenen. Ook wanneer een boom reeds overleden is, dreigt om te vallen of om een andere reden gerooid moet worden is dit echt een klus voor een expert.

Kennis en ervaring om de klus te klaren

Dankzij onze jarenlange ervaring in boomverzorging kunnen wij elke klus aan. We hebben de kennis en het materiaal om de volledige verzorging van uw bomen voor u te doen. Hierdoor loopt u niet meer het risico dat u zichzelf of uw huis schade toebrengt.

Afhankelijk van uw situatie en de specifieke bomen kunnen we samen met u een duidelijk verzorgingsplan opstellen. Natuurlijk kunnen we u ook assisteren met het kappen van een of meerdere bomen. Zelfs wanneer de ruimte beperkt is hebben wij het materiaal om de te snoeien takken te bereiken of kunnen we veilig en zeker de gehele boom neerhalen zonder dat uw of andermans huis schade oploopt.

Op basis van de bovengenoemde wordt een eerste ontwerpschets gemaakt. Na uw goedkeuring maken wij een uitgewerkte schets, waarbij aangeven wordt welke materialen worden toegepast, wat de kleurstelling zal zijn en welke beplanting zal worden gebruikt. Uitgangspunt bij het ontwerp is dat de tuin in harmonie is met de omgeving en niet alleen mooi is bij de oplevering, maar zoveel kwaliteit in zich bergt dat u er elk seizoen van kunt genieten. Groei en bloei hebben daarom nadrukkelijk onze aandacht. Uiteraard is het mogelijk om in de ontwerpfase aspecten van het ontwerp aan te passen of weg te laten. Het is immers uw tuin.

Start typing and press Enter to search