Voor al het onderhoud van uw sierbestrating

uw sierbestrating goed onderhouden

Wanneer uw sierbestrating eenmaal gelegd is is het belangrijk om deze ook goed te blijven onderhouden.

Er kunnen zich in de loop der jaren verschillende situaties voordoen die met goed onderhouden voorkomen en/of verholpen kunnen worden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u met al deze problemen helpen, en de sier in uw bestrating terug laten komen.

Vormen van onderhoud bij sierbestrating

De meest bekende vorm van onderhoud aan bestrating is het verwijderen van onkruid. Op een verantwoorde manier zullen wij het onkruid tussen de tegels of losse bestrating verwijderen zonder dat dit ten koste gaat van het milieu. Naast onkruid verwijdering zijn er verschillende andere mogelijkheden voor onderhoud aan uw (sier)bestrating, Zo kunnen we u helpen met de volgende werkzaamheden:

 

– Verwijderen van algen en mos

– Het tegengaan van verzakkingen

– Oplossen van drainage problemen

– Het vastzetten van loszittende tegels

Onderhoud op maat

Samen met u kijken we naar de benodigde onderhoudswerkzaamheden die gedaan moeten worden aan uw bestrating. We maken vervolgens een offerte op maat voor u op, en spreken deze uitgebreid met u door. Natuurlijk is het ook mogelijk om een preventief onderhoudsprogramma op te zetten voor uw sierbestrating, of het onderhoud van uw sierbestrating mee te nemen in een compleet onderhoudsprogramma voor uw volledige tuin.

Start typing and press Enter to search