Al het onderhoud voor de beplantinging in uw droomtuin

Het onderhouden van uw beplanting

Het onderhouden van de beplanting in uw droomtuin gebeurt volledig op maat. Dit heeft te maken met het feit dat alke plant, bloem, struik en boom zijn eigen wensen heeft op het gebied van zorg en onderhoud.

Het kan hierbij gaan om het (preventief) snoeien van ongezonde takken in uw boom, het bijsnoeien van een kleine haag, het verrijken van de voedingsbodem voor exotische planten of het verwijderen van onkruid tussen uw beplanting.

De juiste zorg op het juiste moment

Net als dat het soort onderhoud per plant verschillend is, is ook het tijdstip waarop dit onderhoud plaats hoort te vinden afhankelijk van het soort plant. Door onze jarenlange kennis en ervaring met allerhande planten en bomen weten we exact wanneer welk onderhoud gedaan kan worden om uw tuin gedurende het jaar zo mooi mogelijk te houden.

Onderhoud op maat

Samen met u kijken we naar de benodigde onderhoudswerkzaamheden die gedaan moeten worden aan uw beplanting. We maken vervolgens een offerte op maat voor u op, en spreken deze uitgebreid met u door. Natuurlijk is het ook mogelijk om een preventief onderhoudsprogramma op te zetten voor uw  beplanting, of het onderhoud van uw beplanting mee te nemen in een compleet onderhoudsprogramma voor uw volledige tuin.

Start typing and press Enter to search