Al het onderhoud voor uw terras

Het onderhouden van uw terras

Bij bijna alle soorten terras is het meest voorkomende onderhoud het verwijderen van groene aanslag, schimmel en onkruid. Daarnaast komt het echter ook regelmatig voor dat er verzakking van tegels optreedt of dat er drainageproblemen ontstaan en er water op het terras blijft liggen.

Millieubewuste reiniging van uw terras

Door onze jarenlange ervaring met het onderhoud en reinigen van zowel stenen als houten terrassen kunnen wij op een millieuvriendelijke wijze uw terras ontdoen van alle vormen van alg en schimmel die zich op uw terras ophopen. Hiermee krijgen wij uw terras gegarandeerd weer volledig zomerklaar en kunt u met een gerust hart plaatsnemen op uw zonnige terras.

Verzakkingen en drainageproblemen verholpen

Bij het verhelpen van drainage- en verzakkingsproblemen zullen we een gedeelte van het terras verwijderen en de ondergrond opnieuw egaliseren en aanstampen waarna de terrasdeken opnieuw geplaatst worden.

Wanneer de werkzaamheden afgerond zijn zal uw terras weer volledig recht liggen en het water zal weer op de juiste wijze afgevoerd worden.

Onderhoud op maat

Samen met u kijken we naar de benodigde onderhoudswerkzaamheden die gedaan moeten worden aan uw terras. We maken vervolgens een offerte op maat voor u op, en spreken deze uitgebreid met u door. Natuurlijk is het ook mogelijk om een preventief onderhoudsprogramma op te zetten voor uw  terras, of het onderhoud van uw terras mee te nemen in een compleet onderhoudsprogramma voor uw volledige tuin.

Start typing and press Enter to search