Goed tuinonderhoud zorgt

voor een levende tuin.

Verschillende vormen van tuinonderhoud

Niet elke tuin heeft evenveel onderhoud nodig. Daarnaast hebben sommige tuinen specifieke eisen wat betreft onderhoud. Wanneer u een tuin heeft met veel sierbestrating zal een groot gedeelte van het onderhoud betrekking hebben op onkruid verdelging tussen de tegels of kiezels. Bij een gazonrijke tuin is het gezond en netjes gemaaid houden van de grasmat hogere prioriteit, en bij een tuin met exotische planten is het onderhoud van de verschillende soorten planten vaak zeer specifiek en intensief.

Naast de verschillen tussen het soort onderhoud dat een tuin nodig heeft is er ook variatie in de frequentie van het onderhoud dat u en uw tuin noodzakelijk achten. U kunt bij ons het volledige onderhoud onderbrengen door middel van een onderhoudscontract, maar het is ook mogelijk om eenmalig onderhoud te laten doen wanneer u bijvoorbeeld zelf op vakantie bent, de tuin winterklaar gemaakt moet worden of wanneer er specifieke planten zijn die niet willen groeien.

Goed tuinonderhoud

Het goed onderhouden zorgt voor een levende tuin die in elk seizoen zijn eigen charme heeft. In de lente en zomer staat de tuin in bloei en kan dit een oase zijn voor verschillende kleine dieren. Gedurende de herfst kunt u genieten van alle verschillende kleuren in de tuin, en in de winter krijgt uw tuin weer een volledig nieuwe dimensie..

Het tuinonderhoud volledig ontzorgt

Wanneer u kiest voor een volledig onderhoudsprogramma zullen we samen met u bepalen met welke regelmaat er onderhoud moet plaatsvinden in de tuin. Naast het seizoensgebonden onderhoud zorgen we ervoor dat de planten en heggen periodiek gesnoeid zullen worden, we zullen zorgen voor regelmatige bemesting van de grond en zullen we de onkruidbestrijding verzorgen. Het onderhoudsprogramma kan volledig op uw tuin en uw wensen worden aangepast. We gaan graag met u in gesprek om te bepalen welke aspecten van het tuinonderhoud we voor u kunnen verzorgen.

Start typing and press Enter to search