Uw tuinaanleg volledig verzorgd

 

Uw tuinaanleg volledig verzorgd

Nadat er een duidelijk tuinontwerp naar voren is gekomen waarin u al uw wensen hebt kunnen verwerken volgt het daadwerkelijk aanleggen van de tuin. Bij het aanleggen van de tuin komt veel meer kijken dan de beplanting. Zo worden ook de bestrating, schuttingen, vijvers en verlichting meegenomen.

Het aanleggen van de tuin

Wanneer de ondergrond is neergelegd kan de daadwerkelijke beplanting, bestrating en het plaatsen van de overige tuinelementen plaatsvinden. Omdat we u zo min mogelijk tot last willen zijn tijdens de werkzaamheden zullen we van tevoren samen met u exact doornemen wanneer wat doen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. We zorgen er natuurlijk voor dat het groenafval dat overblijft tijdens de aanleg van uw nieuwe tuin netjes wordt afgevoerd, en we zullen de tuin pas bij u opleveren wanneer deze tot in de puntjes gereed is.

De juiste ondergrond voor jarenlang tuinplezier

Het belangrijkste aspect bij het aanleggen van een tuin is de ondergrond. Deze ondergrond vormt de voedingsbasis voor de beplanting die in de tuin gaat komen. Afhankelijk van de (soort) beplanting die er in de tuin komt, kan het zijn dat er op verschillende plekken in de tuin andere ondergrond gebruikt dient te worden. Verder kan de ondergrond ook belangrijk zijn voor de bestrating die gelegd moet worden. Wanneer er niet goed gedacht wordt aan de ondergrond van de tuin kunnen planten dood gaan of kan uw tuinpad verzakken.

Dankzij een goede ondergrond wordt het onderhoudsgemak en de levensduur van uw tuin dus aanzienlijk vergroot. Om uw tuingenot nog verder te verhogen maken wij alleen gebruik van de hoogste kwaliteit planten, bestrating en hout.

Start typing and press Enter to search