Stap voor stap uw tuin laten ontwerpen

door Hoveniersbedrijf Sander Bosch.

Stap voor stap uw droomtuin ontwerpen

Het aanleggen van een goede tuin begint met een duidelijk en goed doordacht tuinontwerp. Hovenier Sander Bosch gaat graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Om te bepalen wat er mogelijk is in uw tuin kijken we naar verschillende factoren, zoals drainage, de ondergrond, de beschikbare ruimte, het aantal zonuren en de ligging.

Uw wensen omgezet naar uw ideale tuin

De volgende stap in het tuinontwerp is om te bepalen welke soort tuin bij u en uw huis past. Spreekt een landelijke tuin u aan of neigt u meer naar een moderne tuin? Belangrijk is hoeveel tijd u heeft voor het onderhoud van uw tuin. Een moderne tuin is bijvoorbeeld een onderhoudsvriendelijke optie. Wilt u een tuin die veel onderhoud vereist, maar heeft u zelf de tijd niet om deze te onderhouden? Dan nemen wij u natuurlijk graag het onderhoud uit handen.

Uw tuin in harmonie met de omgeving

Als uw wensen in kaart zijn gebracht kunnen we beginnen aan de volgende stap in het stappenplan tuinontwerp: de ontwerp schets. Als u tevreden bent over de ontwerp schets kan er een uitgewerkte schets gemaakt worden. Het uitgangspunt is dat de tuin in harmonie is met de omgeving en dat uw tuin er in elk seizoen prachtig bij ligt. Een tuinontwerp is een totaal plan en omvat vele aspecten, zoals:

•   gazon, gras borders

•   beplanting

•   erfafscheiding

•   sierbestrating

•   tuinverlichting

•   tuinterras

Met een goed plan en ontwerp is de realisatie van uw droomtuin een feit! Hovenier Sander Bosch kan u helpen met zowel het ontwerp, de realisatie en het onderhouden van uw tuin.

Start typing and press Enter to search