Verschillende soorten tuinen,

Sander Bosch ontwerp uw droomtuin.

Uw smaak weerspiegelt in uw tuin

Er zijn veel verschillende soorten tuinen. Vind u het lastig te bepalen wat voor soort tuin bij u past? Een goede tuin weerspiegeld uw eigen smaak en is een aanvulling op de stijl van uw woning.

De laatste jaren zijn er steeds meer verschillende soorten tuinen ontstaan. Al deze tuinen hebben hun eigen kenmerken en sfeer. Een landelijke tuin is veelal ruim opgezet met prachtige doorkijkjes. De landelijke tuin straalt veel rust uit. Een moderne tuin ziet er strak en netjes uit. Vaak wordt er gebruik gemaakt van tegels of kiezels. Is het voor u belangrijk dat de kinderen veilig kunnen spelen in de tuin? Dan is het belangrijk om een sterke grassoort uit te kiezen, zodat het gras niet kapot getrapt wordt. Voordat u begint met de aanleg van uw tuin is het belangrijk om te bekijken welke soorten tuinen er zijn en welke het beste bij u en uw huis past.

Onderhoudswensen

De verschillende soorten tuinen hebben ook een verschil in onderhoud. Moderne tuinen waarbij gebruik gemaakt wordt van tegels hebben aanzienlijk minder onderhoud nodig dan een exotische tuin met vele planten soorten. Tevens hangt de hoeveelheid onderhoud ook af van de grootte en de ligging van uw tuin. Natuurlijk hoeft de hoeveelheid onderhoud niet in de weg te staan van uw droomtuin. U kunt het onderhoud van uw tuin uitbesteden aan ons. Hoveniersbedrijf Sander Bosch  heeft jarenlang ervaring in zowel het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van alle verschillende soorten tuinen. Wij zorgen ervoor dat uw tuin de aandacht krijgt die hij verdient.

Start typing and press Enter to search