Periodiek onderhoud met

een volledig onderhoudsplan .

Uw tuin verdient het om altijd op zijn mooist te zijn

Naast het onderhoud aan de afzonderlijke onderdelen van uw tuin kunnen wij er ook voor zorgen dat we op een aantal vaste momenten is het jaar seizoensgebonden onderhoudswerkzaamheden verrichten voor alle onderdelen van uw tuin. Hiermee bent u verzekerd van een mooie tuin gedurende het volledige jaar met een paar vastgestelde onderhoudsmomenten.

Elke seizoen heeft zijn waarde voor uw tuin

Gedurende het jaar zijn er altijd werkzaamheden die verricht dienen te worden in de tuin. Afhankelijk van uw tuin kan er een jaarlijks onderhoudsplan worden opgesteld om te zorgen dat uw tuin in elk seizoen zijn beste kant laat zien. Afhankelijk van de grootte, de ligging, en de invulling van uw tuin bepalen we hoe vaak er onderhoud moet plaatsvinden en welke werkzaamheden er verricht moeten worden op welk moment.

Onderhoud op maat

Samen met u kijken we naar de benodigde onderhoudswerkzaamheden die gedaan moeten worden aan uw tuin. We maken vervolgens een offerte op maat voor u op, en spreken deze uitgebreid met u door. Of het nu gaat om eenmalig onderhoud of als onderdeel van een jaarlijks terugkerend onderhoudsplan, wij maken uw tuin weer volledig gereed voor de herfst en winter.

Start typing and press Enter to search